Різновиди сала з чорним хлібом, цибулею, солоним огірком та гірчицею
Подається з вершковим маслом, тостами та лимоном
Рокфор, пармезан та гауда з волоськими горіхами та медом
Комбінація з картопляних половинок з начинкою, кілець цибулі, грибів у клярі, качанів кукурудзи та курячих крилець. Подається з 4 ма соусами
Креветки на шпажках з маслинами та лимоном
Подається з картоплею, маринованою цибулею та гірчицею
Бастурма, салямі «Фуєт», сир «Косичка», хамон та в'ялені помідори
Курячі крильця, кільця цибулі, сирні палички, картопля фрі та часниковий coyc
Хрусткі курячі крильця, засмажені до золотистого кольору. Замовте гострі, середні aбo не гострі. Подаються з селерою, морквою i соусом «Рокфор»
Подаються з лимоном та соусом “Тар-тар”
Подаються з лимоном та соусом “1000 островів”
Кільця цибулі в паніровці, обсмажені у фритюрі, з трьома соусами: часниковим, гірчичним та соусом “1000 островів”
Шматочки картоплі, обсмажені у фритюрі з креольськими спеціями. Подаються з соусом «Часниковий» та соусом “1000 островів”
Баклажани, цукіні, солодкий перець, гриби, помідори «Чері» та рукола
Картопляні половинки, фаршировані курячим філе та сиром
Гриби у паніровці з часниковим соусом
Подається з чорним хлібом та салом
Хамон, маслини, в'ялені томати, рукола, листя салату, помідори «Чері», перепелині яйця та сир «Пармезан» з оливковою олією
Яловичина на грилі, рукола, мікс з салатів, помідори «Чері», маслини та сир «Пармезан» під салатною заправкою
Креветки, мікс з салатів, рукола, томати та маслини, заправлені салатною заправкою
Слабосолений лосось, сир «Фета», яйце, салат «Айсберг», томати «Чері», огірки, рукола, маслини та лимон, заправлені салатною заправкою
Смажений лосось, салат «Айсберг», перепелине яйце, хрусткі грінки, помідори «Чері» та сир «Пармезан», заправлені соусом «Цезар»
Куряче філе, бекон, салат «Айсберг», перепелине яйце, хрусткі грінки, помідори «Чері» та сир «Пармезан», заправлені соусом «Цезар»
Листя салату, помідор, солодкий перець, огірок, цибуля, маслини, сир «Фета» та лимон, заправлений оливковою олією
Ніжний вершковий суп з тигровими креветками, шматочками лосося та тріски
Шматочки філе тріски, тушковані у вершковому coyci з цибулею, горошком та сиром. Подається під шаром картопляного пюре
Баранина тушкована з овочами та спеціями у власному соку. Ірландці вірять у цілющі властивості страви та вважають, що це ліки від будь-якої застуди
Баранина з беконом, цибулею, часником та квасолею, запечена у горщику під шаром картопляного пюре
Яєчня з двох яєць, бекон, ковбаски, смажені гриби, помідор на грилі та тости з маслом. Подається з квасолею, або картоплею на вибір!
Традиційний ірландський картопляний млинець, наповнений курятиною, грибами та густим вершковим соусом. Подасться з овочами
Подрібнена баранина, морква i цибуля, подається під шаром картопляного пюре
Соковита яловича котлета, з беконом, помідором, листом салату, маринованим огірком, цибулею та сиром. Подається з картоплею фрі та кетчупом
Соковита яловича котлета з сиром, листом салату, цибулею, помідором та маринованим огірком. Подається з картоплею фрі та кетчупом
Ніжні курячі котлети у паніровці, сир, листок салату, рукола, помідор та маринована цибуля. Подається з картоплею фрі та кетчупом
Сендвіч з куркою, беконом, салатом та томатами. Подається з картоплею фрі та кетчупом
Куряче філе, обсмажене в гострих спеціях, з овочевим салатом та картоплею фрі
Ніжні шматочки філе, тушковані з грибами, цибулею та перцем, подається з рисом
Котлета по-київськи з часниковим маслом, картопляним пюре та обсмаженими помідорами «Чері»
Куряче філе, обсмажене в сухариках та спеціях. Подається з картоплею фрі
Шматочки курячого філе, паніровані в сухариках та обсмажені у фритюрі. Подаються з гірчичним соусом
Куряче філе, обсмажене на грилі подається зі шпинатним соусом та салатом з руколи, помідорів «Чері» та огірка
Стейк з яловичої вирізки подається з овочами гриль та соусом бальзамік
Подається під часниковим маслом, з беконом картоплею фрі та овочами
Стейк з яловичої вирізки, обсмажений в гострих спеціях, гарнірується картоплею по-селянськи, томатами Чері та вершковим хріном
Свинні ребра в coyci BBQ, шніцелі з курятини, німецькі ковбаски, корейка на ребрі та курячі крильця, гарнірується картоплею по-селянськи. Подається з соусом барбекю
Шматочки яловичини, обсмажені зі стручковою квасолею, цукіні та грибами
Свинячі ребра під соусом “Барбекю” з качаном кукурудзи та печеною картоплею
Шматочки свинини обсмажуються з грудинкою, ковбасками, грибами та цибулею. Страва гарнірується смаженою картоплею, соліннями та соусом “Барбекю”
Свинина обсмажена на грилі, з грибами у вершковому coyci, подасться з картопляним пюре з зеленою цибулею та обсмаженими помідорами «Чері»
Свинина на кістці, обсмажена на грилі, подається з картоплею по домашньому та аджикою
Філе тріски, обсмажене на грилі, на подушці зі шпинату, солодкого перцю та грибочків. Подається під сирним соусом з лимоном та волоським горіхом
Тріска, обсмажена у клярі, подається з лимоном, картоплею по-домашньому та соусом «Тар-тар». Традиційна британська страва
Подається з лимоном, руколою та помідорами "Чері"