Одночасно до 5-ти різних спортивних трансляцій на двох великих проекційних екранах і численних LCD-телевізорах!
Близько 20-ти сортів найкращого розливного пива і, звичайно ж, справжнє ірландське пиво!
Мы пропонуємо по-справжньому Великі порції за помірну ціну!
У нас грають найкращі музичні колективи по п'ятницям та суботам - перевірте особисто!
У нас весь персонал розмовляє англійською!
Ірландія
Лагер кольору золота, з дивним ароматом і легким хмельовим післясмаком - класичне пиво для цінителя світлих сортів. До речі, Paulaner - одна з небагатьох пивоварень, удостоєних почесного права використовувати у назві свого сорту ім'я баварської столиці.
Самі німці говорять: «Якщо Ви думаєте про Мюнхен - Ви думаєте про Paulaner, якщо Ви думаєте про Paulaner - Ви думаєте про Мюнхен». Пиво, вперше зварене в 1895 році на пивоварні Spaten в Мюнхені Габріелем Зедльмайром (Gabriel Sedlmayr). Мюнхенське світле пиво з вираженим солодовим смаком.
Оригінальний смак справжнього пшеничного нефільтрованого пива Paulaner Hefe-Wеissbier - це смак молодої пшениці, в якому немає і сліду характерною для пива хмільної гіркоти. Завдяки невідфільтрованним шматочках дріжджів, що знаходяться в підвішеному стані, має характерний непрозорий колір. Низькокалорійне. Це пиво подавали до столу баварських королів, за що воно і отримало почесне звався «баварського шампанського».
Саме нефільтроване пиво ближче всього до витоків пивоваріння, і саме в ньому зберігається найбільше корисних речовин. Пшеничне пиво - пиво верхнього бродіння. На відміну від дріжджів нижнього бродіння, дріжджі Paulaner Вайзе не осідають на дні бочки, а, навпаки, спливають нагору. Крім того, дріжджі верхнього бродіння люблять тепло, а саме - кімнатну температуру від 18 до 22 градусів (дріжджі для лагерів та пілсів бродять при температурі від 6 до 100). Саме тому в старовину лагери та пілси готувалася, як правило, взимку (їх навіть називали «зимовим пивом»), а пшеничні сорти - влітку. Незвичайно багатий і не цілком навіть «пивний» смак Paulaner Hefe-Weissbier не випадковий. Пиво не проходить процедуру фільтрації. У цьому пиві зберігається невелика частка дріжджів, смаковий спектр яких дуже багатий. Ось чому Paulaner Hefe-Weissbier і Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel називають «нефільтрованим» пивом. А пшеничне воно тому, що поряд з традиційно використовуваним для приготування солоду ячменем додається пшениця у такій пропорції: дві третини пшениці і одна третина ячменю. Для приготування солоду доречно використовувати будь-які злаки, необхідно лише достатню кількість крохмалю в зерні. У Латинській Америці солод роблять з кукурудзи, в Центральній Африці - з сорго, в Ефіопії використовується просо, а в Південно-Східній Азії - рис. Так що ячмінне пиво - лише мала дещиця тієї різноголосиця пивних смаків, які відомі в світі! Повертаючись до пшеничне нефільтроване пива, можна сказати, що воно здавна було популярно в Баварії, саме баварські пшеничні сорти вважаються «класичними».
Сорт пива Paulaner Oktoberfest на 25% міцніше, ніж традиційний лагер. Paulaner Oktoberfest - пиво бурштинового кольору з кремовою піною і багатим, рівним, легким ароматом хмелю. Пиво витримується протягом 15 тижнів і вміст алкоголю в ньому - 5,8%. Paulaner Oktoberfest є найбільш популярним пивом Oktoberfest у світі. Це пиво подається до столу, як правило, в глибоких літрових гуртках - масах - або в глиняних гуртках з курчам, ростбіф, барбекю і гострими стравами.