+380 (44) 279-15-84
Працюємо з 11 ранку до 2 години ночі
вул. Михайлівська, 17а
До дня Святого Патрика залишилось: 51 день
1-й поверх 2-й поверх

Замовити столик

  1. Наведіть мишкою на столик (спливе номер і кількість місць)
  2. Звонiть: +380 (44) 279-15-84
Бар
Більярд
WC
Камін
TV
TV
TV
TV
1-й поверх 2-й поверх

Замовити столик

  1. Наведіть мишкою на столик (спливе номер і кількість місць)
  2. Звонiть: +380 (44) 279-15-84
WC
TV
TV
TV
TV
роздрукувати   заховати

Маємо кілька тузів на руках:

  • Одночасно до 5-ти різних спортивних трансляцій на двох великих проекційних екранах і численних LCD-телевізорах!

  • Близько 20-ти сортів найкращого розливного пива і, звичайно ж, справжнє ірландське пиво!

  • Мы пропонуємо по-справжньому Великі порції за помірну ціну!

  • У нас грають найкращі музичні колективи по п'ятницям та суботам - перевірте особисто!

  • У нас весь персонал розмовляє англійською!

Салат з креветками та руколою
199грн
160 гр

Салат з креветками та руколою

Тигрові креветки, латук, рукола, томати та маслини, приправлені оливковою олією.

Теплий салат з яловичиною
171грн
200 гр

Теплий салат з яловичиною

Телятина на грилі, рукола, мікс з салатів, помідори "Чері" та маслини 
під салатною заправкою. Посипається сиром “Пармезан”.

 

Салат "Ірландське море"
171грн
230 гр

Салат "Ірландське море"

Слабосолений лосось, сир "Фета", яйце, латук, томати "Чері", огірки, рукола, маслини та лимон, заправлені салатною заправкою.

Салат “Цезар”
165грн
240 гр

Салат “Цезар”

Куряче філе, бекон,  салат “Айсберг”,  хрусткі грінки, томати та сир “Пармезан”,
заправлені соусом “Цезар”.

Салат Гаргантюа
129грн
320 гр

Салат Гаргантюа

Куряче філе, яйце, рукола, мікс з салатів, томати “Чері,” огірок та морква, заправлені салатною заправкою. Страва для справжнього велетня!

Грецький салат
99грн
240 гр

Грецький салат

Листя салату, помідор, солодкий перець, огірок, цибуля, маслини, сир "Фета" та лимон, заправлений оливковою олією.

Салат з волоськими горіхами та фетою
80грн
220 гр

Салат з волоськими горіхами та фетою

Листя салату "Айсберг", буряк, сир "Фета", волоський горіх та руккола під заправкою з бальзаміком.